Laitilan Kuntokeskus - monien hoitomuotojen talo


Fysioterapia

Terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, tuki- ja liikuntaelinten kuntoutus, hyvänlaatuisen asentohuimauksen testaus ja hoito, lasten ja aikuisten neurologinen kuntoutus.

Lymfahoito
Lymfajärjestelmä on elimistön puhtaanapitolaitos. Lymfahoitoa käytetään turvotuksen, väsymyksen ja kivun poistoon.

Hieronta
Hieronta on käsin tehtävää pehmytkudosten käsittelyä, jonka avulla voidaan hoitaa erilaisia kiputiloja ja lihaskireyksiä sekä aktivoida aineenvaihduntaa. Hieronta on myös hyvä keino rentouttaa kehoa ja mieltä.

Naprapatia
Selkärangan pikkunivelten eli nikamien avaamiseen erikoistunut hoitomuoto. Hoitoon kuuluu myös lihasten pehmittely ennen nikamakäsittelyä. Naprapaatin tekemä manipulaatio eli nikamakäsittely on täsmällistä ja kivutonta.

Akupunktio
Helpotusta lihasten jännitys- ja kiputiloihin. Lievitystä tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöihin.

Intialainen päähieronta
Rauhoittumista keholle ja mielelle. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, kuten päänsärkyä, paikallinen verenkierto vilkastuu ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu.

Sairaanhoitajan vastaanotto
Ohjausta ja neuvontaa. Pienimuotoiset toimenpiteet, esimerkiksi ompeleiden tai hakasten poistot, korvahuuhtelut, verenpaineen seuranta ja haavahoidot asiakkaan omilla tuotteilla.

Jalkahoitajan vastaanotto
Jalkaterien iho- ja kynsimuutoksia sekä erityisryhmien, kuten diabeetikkojen ja reumaa sairastavien lieviä jalkaongelmia varten.